sevgili
muzz eleştiriler insanları geliştirir ve biryerlere getirir o nedenle yaklaşımın için kutluyorum seni.. Ancak hikayeyi de sanırım yorumun gibi çok kısa zamanda okudun ki yanlış algılamışsın yanlış algıladığınıda hikeye için özetlediğin kelimelerin tam tersinin anlatıldığından çıkarabilirsin.
Şöyleki ;
Bu bölümde halkın prensten beklediği değil prensin insanlardan beklediği özelliklede çevresindeki insanlardan beklediği vurgulanıyor bunu bilge ile olan konuşmasında görebilirsin o nedenle konu tamamen senin anladığından ters bir noktaya gidiyor. Yani baştan yanlış anlıyor ve o şekilde hikayeyi idrak ediyor olmalısın.
Bilgenin samimiyet kelimesinden sonra aslında başka kurgularda gelebilirdi yani daha farklı anlatılabilirdi samimiyet kelimesi ama ben samimiyet kelimesinde bunu hissettim ve bunu hikayeleştirdim elbetteki herkez aynı anlamlar çıkarmak zorunda da değil .ama şunuda özellikle belirtmek isterim ki çok fazla kafa yormadan irdeleyip incelemeden iş yerinde anlık bir hikaye idi yazımım o konuda daha sıkı çalışmam gerektiğini biliyorum,daha özen göstermeliyim.
Bunun haricinde senin vesilen ile de bundan sonra ister benim konum ister başka arkadaşların konuları olsun yorum getirecek arkadaşlardan dileğim acele bir şekilde okumayın

hiç bir yazılanları ve o acele bir şekilde de yorumlamayın.. Umarım farklı bir şekilde algılamamışsındır sevgili muzz ..
Sevgiler.