Tekil Mesaj gösterimi
Eski 30. July 2010   #6
feliXtigra
Admin.SanatForum
feliXtigra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
itibar: (0)
Tesekkür: 391
371 Mesajına 480 Tesekkür Aldı
feliXtigra is on a distinguished road

Çok teşekkür ederim sevgili gökyüzü. SanatForum'u değerli ve ilgi çekici bulduğunuzu ifade etmeniz bizi gerçekten de çok mutlu etti. Elimizden geldiğince değerli içerikler ve konular kazandırmaya çalışıyoruz bu alana, sayımız düşük olduğu için bu çok hızlı gerçekleşemeyebiliyor, fakat eminim ki sizin gibi ilgili ve değerli insanların katkıları ile bunu hepberaber başarabiliriz. Kendi adıma tekrar teşekkür ediyorum size.

Sendorum, niteliği itibarı ile gerçekten de ilginç bir durum. Günümüzde, evrimsel sürecin tersine doğru görülen bu tip bir soruna neyin, nasıl ve ne zaman yol açmış olabileceğini merak ediyorum. İnsanın yürümesini sağlayan evrimsel değişimlere ilişkin bilgiler de oldukça aydınlatıcı idi. Evrim sürecinin üzerimizde yaratmış olduğu değişikliklere tanık olmak heyecan verici olabiliyor. Elbette ünertan sendromu yaşayan bu ailenin yaşamış olduğu evrimin tersine doğru gelişiminin ortaya çıkması daha da dikkat çekici. Onbinlerce yıl içinde, Neandarteller ve Homosapinesler'den bu güne dek benzer ya da daha farklı sendromlar ve süreçler yaşanmış olup olmadığını merak ettim.