Tekil Mesaj gösterimi
Eski 6. September 2010   #16
Kemal Faruk Doğan
Sanat'ı Takip Et...
itibar: (0)
Tesekkür: 11
9 Mesajına 13 Tesekkür Aldı
Kemal Faruk Doğan is on a distinguished road

Foruma uzun bir süredir giremiyordum şimdi girebildim. FakatBahri Bey'in adillik konusunda yazdıkları gerçekten üzdü. Şahsım üzerine söz vererek söyleyebilirimki ; Forumdaki üyelerle yönetilcilerimizle chatbox ve konulardaki yorumlar dışında bir diyalogum olmadı. Oylamaya fesat karıştırılmadı örneğin başka üyelere oy kullandırtmak gibi , ayrıca yöneticilerimizin 25 mesaj uygulamasını takdir etmişimdir. Oylamada yetkili arkadaşlar kullanılan oyları takip edebiliyor zaten. Bir arkadaşımız "buradaki kimse şiir üzerine çok fazla bir bilgiye sahip değil. herkes kendine daha yakın gelen, hangisinden daha çok keyif alıyorsa ona oy vermiş. burada böyle bir yarışma yapılmasının tek amacı amatör olarak şiirle uğraşan insanlara küçükte olsa uğraşları sonucunda bir hediye verebilmekti" yazmış. Katılıyorum ben amatörce içimden geldiğince yazan biriyim örneğin. Birbirimizi eleştirerek gelişeceğiz. Bu tür ufak organizasyonlarda yakın görülen tarafa oylar verilebilir bana yada size. Ama bu tip organizasyonlar keyif vermeliydi bu şekilde değil. Yinede yazdıklarınızı saygıyla okuyorum. Kendinize iyi bakın Bahri Bey. Sanattan soğumamanız dileğiyle. Saygılar
şu an Offline   Alıntı ile Cevapla
Kemal Faruk Doğan Adlı üyeye Bu Mesaj İçin Tesekkür Eden 2 Kişi:
feliXtigra (8. September 2010), STrawbeRRy (6. September 2010)